Kurt Westergaard er en mand som været udsat for det største hot noget menneske kan opleve. Alligevel så gir han ikke efter for disse kræfter som vil noget helt andet end det vi ønsker at leve med her i Danmark. Han er værd alle vores respekt for det mod han vist i denne vanskelige sag hvor islamistiske fanatiker ikke blot vil ham til livs men os alle. Det er en ting at ege sine meninger i en ufarlig situation, men noget langt større når ens liv står i fare. Det er mænd som Kurt Westergaard vi trænger når andre viger sig som vinden blæser. Vi ønsker ham selv og hans familie det aldre bedst og er så uendeligt glad for at attentatet mod ham ikke lykkedes.

Fra Bt: 

Kurt Westergaard - Blå bog

Kurt Westergaard er født 13. juli 1935.

* Er verdenskendt for at have tegnet en karikaturtegning, der forestiller profeten Muhammed med en bombe i turbanen. Tegningen er den mest kendte af de 12 karikaturtegninger af profeten Muhammed, som Jyllands-Posten bragte den 30. september 2005.

* Uddannet folkeskolelærer fra Ranum Seminarium i 1958. Har blandt andet arbejdet som tysklærer på Grindsted Kost- og Realskole.

* Blev i 1968 ansat som skoleinspektør på en specialskole på Djursland under Socialstyrelsens Specialskolesystem, tidligere kendt som åndssvageforsorgen.

* Skiftede i 1983 karrierespor og blev bladtegner på den nystartede avis "Den Ny Demokrat". Avisen lukkede efter et halvt år, hvorefter Kurt Westergaard fik job på Jyllands-Posten, som han har tegnet for lige siden.

* Har også tegnet for Blæksprutten gennem 15 år.

* I 2008 anholdt politiet i Danmark tre personer med tunesisk baggrund, som angiveligt havde planer om at slå Kurt Westergaard ihjel.

* I 2009 blev to personer anholdt i USA. Amerikansk politi mener, at de to var ved at planlægge terroraktioner i Danmark, blandt andet mod Kurt Westergaard.