GæsterBillederTal & SangCosta Brava"Haitihuset"MenighedenKærlighed

 

Sølvbryllup er en meget stor fest i Danmark. For os to er det virkelig en stor begivenhed da vi traf hinanden i en noget sen alder og også gennemlevet meget på sygdomssiden. Men Gud har været med os hver eneste dag og givet den styrke som skal til for at klare hverdagens bekymringer. De 25 årene har ellers været en eneste stor fest da vi har været sammenlænket med kærlighedens bånd, hvor vi har fået nyde og støde hinanden på en vidunderlig måde. Du kan læse om hvordan vi fandt hinanden på siden; "20 års bryllupsdag".

Det har været gang i forberedelserne i omtrent et års tid. Når vel dagen var der så mødes vi først af en æresport i vores opgang som Tajs, vores børnebarns mand havde ordnet. Det er den du ser os ståendes ved på biledet. Og ikke nok med det, den gik at flydte på så den var også opstillet ved festlokalet.

Vel i festlokalet mødes vi af en stor samling af familie og venner. Festlokalet var ordnet af vores svigersøn John der hvor han  også har sin arbejdsplads. Her fandtes det plads, lys og rumlig for vores store fest. Det blev en fest med tal og sang og lidt morsomheder, men også præget af alvor og gripenhed. Du kan fremover tage del af dette på videoklip her på hjemmesiden.

Uden vore børns og deres families store indsats havde det ikke været muligt for os at holde denne fest. Men alle var meget behjælpelige. Vi var helt rørt af deres omsorg.

Så havde vi kun en dag at komme os på så var det tid for Costa Brava og en uges sølvbryllups fejring. Her ramte vi den rigtige dato, nemlig den 12 Oktober. Vi boede på et hotel 50 meter fra vandet med altan ud mod middelhavet. Helt vidunderligt!

Så bar det hjem mod næste fejring, i menigheden den 14 November. Der indimellem havde vi en tur til Stockholm med herlige møder.

Fordi vi havde alt og mere dertil så ønsket vi ikke nogle gaver til os selv, men samlet ind til et hus til en  fattig haiti familie. Huset kommer snarligt at bygges og gaverne dertil formidles gennem os til Maranata-forsamlingen i Stockholm som står for bygget.

Dette er kun en lille beretning om begivenhedernes gang. Men du kan som sagt følge med på billederne, og tal og sang på video her på hjemmesiden.

Kærlig hilsen/ Yngve & Marie